Csatorna fertőtlenítés - Budapesten és Budapest környékén


A dugulások, szagok és egyéb kellemetlenségek megelőzésére

Az Ön lefolyórendszerében mérhetetlen mennyiségű szennyvíz és egyéb háztartási szennyeződés megy keresztül. A vízkő minden ilyen víz literjében megtalálható. Ahogy a mosdót vagy mosogatót takarítjuk ugyanúgy az ezekhez tartozó lefolyórrenszert is szükség lenne rendszeresen átfertőtíteni. Ezek a szennyeződések háztartási vegyszerekkel nem közömbösíthetőek!
Ipari vegyszer granulátummal
viszont IGEN!*

*A vegyszerkombináció kereskedelmi forgalomban nem kapható, speciális méregkezelői engedéllyel használható, felhasználása szakképesítéshez kötött, ill. védőruházat használata kötelező.
A koncentrátum rendszeres használata folyamatos lefolyást biztosít. Ezenfelül dugulás, kellemetlen szagok és vízkő lerakódás ellen védelmet biztosít.
A munka elvégzéséhez biztosítjuk a vegyszert, a munkaerőt védőf felszere-léssel, vegyszerbiztonsági adatlapokat, és a tisztításhoz szükséges  egyéb
segédanyagokat. A munkafolyamat lefolyónként néhány percet vesz igény-be. A munkafolyamatot igény szerint nyitvatartási időn kívül is elvégezzük.


A cégünk által kínált ipari csatornatisztítás kizárólag zárt, sérülés- és repedésmentes vízhálózatoknál alkalmazható hatékonyan! A sérült hálózatok javítása a szolgáltatás igénybevételével nem javítható.   


Rovarirtás